Over ons

Oziprint, voor al uw zeefdruk en digitaal printwerk!

Bij Oziprint geloven wij dat één van de meest doeltreffende manieren om uw bedrijf in de spotlights te zetten is d.m.v. reclame.  Gevelbelettering, autobelettering, textiel, digitaal drukwerk, enz. zal bijdragen aan de professionele uitstraling van uw bedrijf en er voor zorgen dat u zichtbaar bent en opvalt.  De toepasbaarheid voor binnen- en buiten is zeer divers. Informeer wat wij hierin voor u kunnen betekenen

Wat kunt u verwachten?

  • Een gevarieerde selectie van kwaliteitsproducten
  • Op maat geleverde reclame afhankelijk van voorkeur en behoefte

Geschiedenis

Oziprint werd in 1981 opgericht en is uitgegroeid in een familie bedrijf dat staat voor kwaliteit en oog voor detail. Wij verzorgen opdrachten voor bedrijven en organisaties uit verschillende branches. Particuliere opdrachtgevers weten ons zeker ook te vinden.

Oziprint is al jaren een begrip in Deventer en omstreken. Wij hebben voor vrijwel alle onderwerpen een geschikte toepassing en altijd tegen een scherp tarief! Wij beschikken over de kennis en ervaring om de klant vakkundig bij te staan en denken met u mee over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van zeefdruk en digitaal printen.

Bij ons heeft u altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, evenals snelle levertijden en een flexibele instelling. Wij streven er naar om de reclame zo af te leveren dat uw bedrijf het beste tot zijn recht komt.

 

Een impressie wat wij doen

© 2016 - 2023 OziPrint onder licentie van SEDU Internet